Привітання Володимира Шандри з Днем знань

Дорогі учні, студенти, вчителі та батьки!

Вітаю вас із Днем знань – святом, яке об’єднує різні покоління українців і символізує шлях до пізнання.
Першого вересня поріг рідної альма-матер переступлять мільйони українців. Учні повернуться за шкільні парти, студенти зберуться в аудиторіях, педагоги стануть за навчальні кафедри. Однак найбільш хвилюючим і знаковим цей день зазвичай є для першокласників: вони вперше почують шкільний дзвоник, познайомляться зі своїм першим вчителем і поринуть у безкінечний світ знань.

Зі свята Першого дзвоника для кожної людини починається дорога у майбутнє. Адже знання – це сила. Без них неможливо розвиватися, будувати кар’єру, досягати особистісного росту. Освічена інтелектуальна нація є найціннішим національним капіталом для держави. Тому система освіти стала однією з тих галузей, які нині активно реформуються.
Найкращі вчителі дають не тільки наукові знання, але й виховують у дитині сильну та багатогранну особистість – розвинену духовно і налаштовану патріотично, яка сповідуватиме європейські цінності і ставитиме собі за ціль розбудовувати рідну країну.
Хочу подякувати всім наставникам, які зі шкільної парти вчать дітей активній громадянській позиції, постійній роботі над собою, любові до рідної землі. Адже національно свідома, заповзятлива і талановита молодь є запорукою успішного майбутнього країни та її стабільного економічного розвитку.
Вітаю зі святом усіх школярів та студентів, педагогів та науковців! Бажаю наснаги, творчих ініціатив, впевненості у власних силах і ніколи не зупинятися на шляху до мети! Миру вам, міцного здоров’я та благополуччя!

 

Голова Київської облдержадміністрації                              Володимир Шандра

Copyright 2015 . Відділ освіти Переяслав-Хмельницької міської ради
Template Joomla 1.7 by Wordpress themes free