Перемога у вітрильному спорті вихованця Клубу юних моряків міста Переяслава-Хмельницького

В жовтні в "Буковелі" на озері Молодості в рамках серії регат Кубка Європи 2016 відбулась регата моделей радіокерованих вітрильних гоночних яхт Bukovel radio sailing Cup 2016.

 

Кубок Європи проводиться в класі F5-M (Marblehead) і в цьому році складається з 8 регат у 8 країнах: Італії, Австрії, Німеччині, Чехії, Угорщині, Польщі, Швейцарії та Україні. 7 регат вже пройшли.

Одним із учасників даних змагань став юний моряк, вихованець Клубу юних моряків міста Переяслава-Хмельницького Денисюк Ігор. Наполегливість та неабияка жага до перемоги допомогла йому вибороти перше місце  в класі F-5 та Force Dragons серед юнацького складу. Тепер колекція нагород юного ентузіаста поповнилася ще двома кубками.

Ігор вже не вперше бере участь в змаганнях всеукраїнського та європейського рівня, мандруючи теренами нашої країни. Лише місяць тому він взяв участь у регаті радіокерованих вітрильних яхт у Дніпропетровську, а в Одесі виборов перше місце в класі ForceDragons.

Юний Переяславчанин вже є кандидатом в майстри спорту, але це лише початок. Сподіваємося, що перемоги молодого моряка невдовзі вийдуть на всесвітній рівень.

На фото Денисюк Ігор Святославович з учасниками змагань з Австрії.<

Copyright 2015 . Відділ освіти Переяслав-Хмельницької міської ради
Template Joomla 1.7 by Wordpress themes free