Статті

РЕЄСТРАЦІЯ НА ПРОБНЕ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ

08 СІЧНЯ – 31 СІЧНЯ 2019 РОКУ

Учасники реєструються самостійно.

Порядок реєстрації на пробне ЗНО-2019   (додаток1)

Для проходження пробного  ЗНО  у м. Києві, Київській, Черкаській та Чернігівській областях необхідно зареєструватися через веб-сайт Київського регіонального центру оцінювання якості освіти (www.kievtest.org.ua).

Ті, хто бажають пройти пробне ЗНО в інших регіонах України, мають зареєструватися через сайт відповідного регіонального центру.

Детальніше...

ПРОБНЕ ЗНО - 2019

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання – це добровільне тестування осіб, що мають намір вступати до закладів вищої освіти.

Мета пробного ЗНО – ознайомлення з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Нормативні документи, що регулюють проведення пробного ЗНО в 2019 році:

Детальніше...

Основна сесія ЗНО - 2019

У 2019 році ЗНО пройде з 21 травня до 12 липня

Наказом Міністерства освіти і науки України від 22 серпня № 931 врегулювано проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року.

Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право пройти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з одинадцяти навчальних предметів:

Детальніше...

Основні зміни в процедурі реєстрації для участі в ЗНО на 2018 рік

Унесено зміни до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти.

Унесення змін зумовлено узгодженням Порядку з чинним законодавством, а також у зв’язку із запровадженням з 2018 року проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з української мови для учнів (слухачів, студентів) закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, які в поточному навчальному році мають завершити здобуття повної загальної середньої освіти.

Детальніше...

Copyright 2015 . Відділ освіти Переяслав-Хмельницької міської ради
Template Joomla 1.7 by Wordpress themes free