Презентація книги «Село Андруші на Переяславщині»

6 жовтня 2016 року  на базі Переяслав-Хмельницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5  відбулася урочиста презентація книги «Село Андруші на Переяславщині», яка присвячена всім жителям затопленого села Старі Андруші.

Детальніше...

До Уваги!!!

Відділ освіти Переяслав-Хмельницької міської ради приймає пропозиції від юридичних та фізичних осіб, яка мають відповідні дозволи на здійснення діяльності з проектування, на виготовлення проектно-кошторисної документації з таких робіт

Детальніше...

Привітання Володимира Шандри з Днем знань

Дорогі учні, студенти, вчителі та батьки!

Вітаю вас із Днем знань – святом, яке об’єднує різні покоління українців і символізує шлях до пізнання.
Першого вересня поріг рідної альма-матер переступлять мільйони українців. Учні повернуться за шкільні парти, студенти зберуться в аудиторіях, педагоги стануть за навчальні кафедри. Однак найбільш хвилюючим і знаковим цей день зазвичай є для першокласників: вони вперше почують шкільний дзвоник, познайомляться зі своїм першим вчителем і поринуть у безкінечний світ знань.

Детальніше...

Щорічна педагогічна конференція

У місті Переяславі-Хмельницькому 27.08.2015 року відбулася щорічна педагогічна конференція, на якій було розглянуто результати роботи за минулий 2014-2015 навчальний рік та визначено основні напрямки роботи на наступний 2015-2016 навчальний рік.

Детальніше...

Copyright 2015 . Відділ освіти Переяслав-Хмельницької міської ради
Template Joomla 1.7 by Wordpress themes free